БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 лв. | Време за доставка - 1 работен ден

Вход
Вход

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 лв. | Време за доставка - 1 работен ден

Екип

Експертите на HealthFactory.bg

Доктор Тодор Господинов е дипломиран лекар, работил повече от 10 години в отделения по гастроентерология и кардиология, а след първите 6 години е работил и в интензивно отделение. Натрупаният опит го убеждава, че много от проблемите на хората идват от неправилния начин на живот и неразрешените, все по-засилващи се, вътрешни противоречия. От 2001 година насам започва работа на частна практика, като до днес е помогнал на хиляди души в цяла България да се справят с болестите и проблемите си, а след това - да не се разболяват отново. В процеса на лечение, той използва само и единствено природни продукти и методи на народната медицина. Неговото призвание е да помага на хората и поради тази причина с удоволствие се включи към проекта ни, за да предаде натрупания, в продължение на 30 години опит, свързан с лечебните свойства на билките, събран и подробно описан в поредицата "Бъди здрав с лечебната сила на билките"!

Шеф Георги Иванов е корпоративен главен готвач на Grand Hotel Sofia и Grand Hotel Millennium Sofia с над 30 годишен практически опит зад гърба си. Той е единственият готвач в България, който има право да готви за делегациите, гостуващи в президентството и министерския съвет, а към днешна дата е готвил и за множество високопоставени държавници. Списъкът с известни личности, за които е приготвял превъзходна храна включва и цяло съзвездие холивудски актьори, като Морган Фрийман, Бен Афлек, Робърт Де Ниро, Мила Йовович и Джон Траволта. Той е отличен професионалист, който води екип от 50 души, с които са приготвяли храна за големи събития, включително прием с 3000 гости.


Професионалният му път стартира от ТОХ-а в София, след което започва работа в хотел "Витоша Ню Отани". Кариерата му продължава в престижния хотел "Шератон", а след това се изявява на световната сцена, като завършва френския кулинарен институт в Ню Йорк, както и допълнителни кулинарни обучения при един от най-уважаваните готвачи на планетата - Ален Дюкас, в Париж. Кариерните му успехи включват работа в едни от най-елитните ресторанти в държави като Италия, Франция, Германия, САЩ и Белгия, където сбъдва и мечтата си - работи 7 години в ресторант с 2 звезди “Мишлен”. Това е огромно постижение и много малко готвачи могат да се похвалят с подобна привилегия. През 2005 година се връща в България и става главен готвач в относително новия, по това време, Grand Hotel Sofia.


Шеф Георги Иванов е кулинарен експерт от най-високо ниво, за който храната е истинско изкуство. Негово призвание е да доставя удоволствие на хората чрез нея, като въздейства на различните им сетива - вкус, зрение, обоняние и допир. Поради тази причина, с удоволствие се включи към нашия проект, за да предаде част от над 30 годишния си опит в областта на кулинарията, събран и подробно описан в поредицата "Отслабни БЕЗ да жертваш десерта"!

За HealthFactory.bg

Бюлетин

Запиши се за бюлетина ни и научи пръв за нашите промоции и нови продукти!

Задължително поле!

Последвай ни

За HealthFactory.bg

Бюлетин

Запиши се за бюлетина ни и научи пръв за нашите промоции и нови продукти!

Задължително поле!

Последвай ни

Количката ти е празна Продължи
Количка
Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
- +
Изчерпан